Subscribe

Спечелете 10лв!

  *Регистрирайте се, за да получавате бюлетин! Спечелете 10 лева

  Безплатна доставка при плащане с карта

  Top

  Sara Sweidan - Онлайн магазин за Дамски Дрехи

    /  Блог   /  Sara Sweidan спечели наградата „Дизайнер на годината“ в уникалното събитие „Знаменитост на годината 2020“

  В първият ден от месец октомври се проведе бляскатавото събитие “Знаменитост на годината”2020.

  В категория “Дизайнер”, наградата получи Сара Суйдан. Това е един абсолютно заслужен приз, защото много родни знаменитости залагат именно на марката “Sara Sweidan”. Популярната дизайнерка създава шедьоври, които бързо биват оценени от дамското съсловие в България. Разбира се, “Sara Sweidan” предлага както ежедневни, офис, така и официални рокли и тоалети.

  Дрехите на талантливата дизайнерка са подходящи за всяка една жена, която знае какво иска и знае как да изрази себе си. Луксозният бранд има неподражаем стил. Артикулите от него се произвеждат в лимитирано количество и именно това ги прави бутикови и уникални! За дрехите на “Sara Sweidan” може да се каже много, но качеството говори само по себе си – невероятни материали, перфектна кройка и уникален дизайн. Платовете са със сертифициран произход от Италия.

  Колекцията Есен Зима 2020 е “Капсула” – всеки продукт се съчетава с другият. Това улеснява дамите, в избора им на облекло. С няколко артикула от колекцията, може да направите два пъти повече различни визии и съчетания.

  Брандът “Sara Sweidan” се отличава и с изключително скъпи и ефектни фотосесии като последната фотосесия бе заснета в 5* хотел “Grand Hotel Millennium”. Лица на колекцията са красивате моделки Палома Митева и Виктория Няголова. За “Sara Sweidan” са снимали много родни красавици като Мис България 2017 Вероника Стефанова. За благотворителната кауза,която бе в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми чрез фондация ,,Искам бебе”,Сара дари тоалет от своята колекция.

  Наградата на Сара Суйдан бе връчена от миналогодишната носителка на титлата в категория “Дизайнер”, г-жа Габриела Колева,която е собственик на модна къща “Maison Saint – Hèrem”.

  „Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2017 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Решава да създаде марката си паралелно с отварянето на най-луксозното Шивашко Ателие в България, намиращо се в гр.София, МОЛ „Paradise Center“.

  Reset Password