„Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2017 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Решава да създаде марката си паралелно с отварянето на най-луксозното Шивашко Ателие в България, намиращо се в гр.София, МОЛ „Paradise Center“.

Дизайнерските дрехи и аксесоари са подходящи за всяка дама, която обича да изразява себе си. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Невероятни материи, перфектна кройка, уникален дизайн. Дрехите ни са едновременно ежедневни, а с едни високи токчета, сте готови за парти!

Марката се насочва със стартирането на продажба на висококачествени уникални модели, бутиково изработени. Работи изцяло с платове и аксесоари със сертифициран произход от Италия.

Бутиковите уникати на Sara Sweidan може да намерите в новоотритият й шоурум в гр.София, бул. Джеймс Баучер 33

Sara Sweidan с престижна награда от Code Fashion Awards

Красивата и безумно талантлива дизайнерка Sara Sweidan, вече може да се похвали с поредно отличие, което грабна преди броени дни.

Sara Sweidan получи наградата „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите CODE FASHION AWARDS, които се състояха на 24 юни, в хотел Маринела, зала ЕФЕ. Събитието събра популярни личности от цяла България и бяха връчени отличия в различни категории.

По време на събитието, Sara Sweidan  представи тринадесет модела от новата си колекция и впечатли гостите на събитието. Колекцията бе закрита от лицето на нейният бранд, а именно очарователната Виктория Няголова. 

Sara Sweidan с престижен приз от “Знаменитост на годината”

Sara Sweidan стана “Знаменитост на годината” в категория “Дизайнер”

В първият ден от месец октомври се проведе бляскатавото събитие “Знаменитост на годината” 2020.

В категория “Дизайнер”, наградата получи Сара Суйдан. Това е един абсолютно заслужен приз, защото много родни знаменитости залагат именно на марката “Sara Sweidan”. Популярната дизайнерка създава шедьоври, които бързо биват оценени от дамското съсловие в България.