Subscribe

Win €5!

  Sign Up for our Newsletter. Win €5.

  Безплатна доставка при плащане с карта

  Top

  За нас

    /  За нас

  „Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2017 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Решава да създаде марката си паралелно с отварянето на най-луксозното Шивашко Ателие в България, намиращо се в гр.София, МОЛ „Paradise Center“.

  Дизайнерските дрехи и аксесоари са подходящи за всяка дама, която обича да изразява себе си. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Невероятни материи, перфектна кройка, уникален дизайн. Дрехите ни са едновременно ежедневни, а с едни високи токчета, сте готови за парти!

  Марката се насочва със стартирането на продажба на висококачествени уникални модели, бутиково изработени. Работи изцяло с платове със сертифициран произход от Италия.  „Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2017 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Решава да създаде марката си паралелно с отварянето на най-луксозното Шивашко Ателие в България, намиращо се в гр.София, МОЛ „Paradise Center“.

  Reset Password