„Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2019 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Sara Sweidan съобщава уникалността и силата на жените чрез дрехите си подходящи за всяка една жена, която знае какво иска и знае как да изрази себе си. Невероятни материи, перфектна кройка, уникален дизайн. Марката работи изцяло с платове и аксесоари със сертифициран произход от Италия. Сара Суйдан е предпочитан дизайнер от стотици дами, защото дрехите които тя създава, могат да бъдат ежедневни, офис и официални рокли. Качеството и изработката са на най-високо ниво, а уникално рисуваните от дизайнерката мотиви са трансферирани върху платовете. ♥

През лятото на тази година, Sara Sweidan бе отличена в събитието „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите на CODE FASHION, също така две поредни години грабва наградата на „Знаменитост на годината“ 2021 в категория “Дизайнер”. А тази година е номинирана за „Моден Бранд на Годината“ на наградите на Business & Fashion Awards, които ще се проведат на 29 ноември в хотел Маринела.

Бутиковите уникати на Sara Sweidan може да намерите в новоотритият й шоурум в гр.София, бул. Джеймс Баучер 33

Sara Sweidan с престижна награда от Code Fashion Awards

Красивата и безумно талантлива дизайнерка Sara Sweidan, вече може да се похвали с поредно отличие, което грабна преди броени дни.

Sara Sweidan получи наградата „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите CODE FASHION AWARDS, които се състояха на 24 юни, в хотел Маринела, зала ЕФЕ. Събитието събра популярни личности от цяла България и бяха връчени отличия в различни категории.

По време на събитието, Sara Sweidan  представи тринадесет модела от новата си колекция и впечатли гостите на събитието. Колекцията бе закрита от лицето на нейният бранд, а именно очарователната Виктория Няголова. 

Sara Sweidan с престижен приз от “Знаменитост на годината”

Sara Sweidan стана “Знаменитост на годината” в категория “Дизайнер”

В първият ден от месец октомври се проведе бляскатавото събитие “Знаменитост на годината” 2020.

В категория “Дизайнер”, наградата получи Сара Суйдан. Това е един абсолютно заслужен приз, защото много родни знаменитости залагат именно на марката “Sara Sweidan”. Популярната дизайнерка създава шедьоври, които бързо биват оценени от дамското съсловие в България.