Subscribe

Спечелете 10лв!

  *Регистрирайте се, за да получавате бюлетин! Спечелете 10 лева

  Безплатна доставка при плащане с карта

  Top

  Връщане

    /  Връщане

  Замяна и връщане

  Благодарим Ви, че ни се доверихте!

    С всяка покупка от Sara Sweidan Вие получавате възможност да разгледате, пипнете и пробвате дрехите ни, да се уверите, че са с много добро качество, прекрасни и луксозни материи! 

  Имате уникалното право на безплатни корекции – подгъв, стесняване, скъсяване и др.  в луксозното ни ателие, намиращо се в мол Paradise Center в гр. София. Ако не са точният Ви размер или не се възприемате, можете да ги замените или върнете в 14 дневен срок. Ние ще Ви възстановим парите по банков път до 14 работни дни от датата на получаване на пратката. Без лоши чувства, без евтини трикове, напълно безпроблемно.

   

  Само две изисквания:

  • Върнатите артикули трябва да са със запазен търговски вид – да са придружени с оригиналните етикети, пломби и опаковка (моля, не премахвайте етикета от дрехите), както и разбира се, артикулите да са във вида, в който са доставени – без да са носени или подлагани на третиране, пране, опушени с цигарен дим, парфюмирани и т.н. 
  • Трябва да звъннете на тел. 0894 633 006, да кажете имената си и дали искате замяна или връщане. След това да попълните и изпратите заедно с пратката формуляра, който се намира в кутията. Важно е имената и тел. номер във формуляра да съвпадат с тези, от които е направена поръчката. 

  В случай на дефект, коригираме за наша сметка и когато се налага, връщаме парите на клиентите си!

  Бележка: Моля, не изпращайте пратки с наложен платеж към нас. Достатъчно е да попълните банковата си сметка във формуляра, за да си получите парите обратно. В случай, че служителят на куриерската фирма Ви попита, не посочвайте „търсена сума“ към пратката.   „Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2017 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Решава да създаде марката си паралелно с отварянето на най-луксозното Шивашко Ателие в България, намиращо се в гр.София, МОЛ „Paradise Center“.

  Reset Password