НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ УНИКАЛЕН ФРАНЧАЙЗ БИЗНЕС МОДЕЛ!

Нашите цени и качество са това, което ни правят различни, успешни и все по-големи.
Ние вярваме, че когато даваме най-доброто, получаваме най-доброто.
Ние подкрепяме хората, които ни подкрепят и вярваме в тези, които вярват в нас!

Ето защо ви предлагаме да научите повече за нашият бизнес модел и условия за франчайз и Ви предоставяме цена от 0 лв. за франчайз на месец!

ЗАЩО SARA SWEIDAN?

„Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2019 г. от Сара Суйдан. Луксозният бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Sara Sweidan съобщава уникалността и силата на жените чрез дрехите си подходящи за всяка една жена, която знае какво иска и знае как да изрази себе си. Невероятни материи, перфектна кройка, уникален дизайн. Марката работи изцяло с платове и аксесоари със сертифициран произход от Италия. Sara Sweidan е предпочитанa от стотици дами, защото дрехите които тя създава, могат да бъдат ежедневни, офис и официални рокли. Качеството и изработката са на най-високо ниво, а уникално рисуваните от дизайнерката мотиви са трансферирани върху платовете. ♥

Sara Sweidan е отличена „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите на CODE FASHION, също така две поредни години грабва наградата на „Знаменитост на годината“ 2021 в категория “Дизайнер”. А тази година „Моден Бранд на Годината“ на наградите на Business & Fashion Awards

 

 

Ще Ви предоставим гъвкави пакети с оборудване, съобразени с обема на пазарната ниша, в която ще предлагате стоките на SARA SWEIDAN и ще Ви дадем съвет кое е най-доброто решение за Вас. Разполагаме с различни пакети от стандартно, до луксозно оборудване, което предоставяме на нашите премиум магазини.

Ние от SARA SWEIDAN сме лично ангажирани с успеха на всеки един обект и активно помагаме. Ежеседмична телефонна връзка поддържаме с всички наши обекти. Обсъждат се както рутинни дейности, така и нови идеи, възможности за комуникация с клиенти и ниво на обслужване в обектите. Месечно се правят гостувания в централен офис или в магазина, където в детайли се комуникират всички възникващи въпроси.

Всички франчайзополучатели получават GRAND OPENING EVENT в деня на откриване на своя обект, адресът им присъства в официалния сайт на SARA SWEIDAN като оторизиран магазин, получават цялостен дизайн и решения за интериора, екстериора и рекламните пана, както и стават част от националната рекламна и ПР кампания на SARA SWEIDAN, включваща мегаборди, телевизионна реклама, ПР комуникация, комуникация в социални мрежи.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

  • ние ще Ви предоставим гъвкави пакети с оборудване за Вашият магазин
  • ние ще Ви предложим консултации за успеха на Вашия бизнес
  • ние ще Ви помогнем да изберете търговски обект
  • ние ще го обзаведем така, че да отговаря на високия стандарт на SARA SWEIDAN
  • ние ще обучим консултантите, които да го представят
  • ние ще Ви организираме GRAND OPENING EVENT в деня на неговия старт
  • ние ще бъдем до Вас ежеседмичн
  • ние ще Ви подкрепим, защото знаем как се прави и го правим успешно повече от 30 години

 

Попитайте за нашите най-добри условия за франчайз бизнес и партньорство

Пишете на marketing@sarasweidan.com  или се обадете на 0894 633 006, за да получите повече информация.